Recent Posts

mmg x dinafikan, ari ni mmg sgt tepu...dengan subject embryo, neuro, biochem ngan histo..rsa cm nk termuntah jgak td..tp, nak wat cmna, nila keadaan pelajar medik..
mmg sbok..tp, kita x sesibuk manusia2 yang blaja medik kt mesia..

even dalam train pun still pgg buku..baca buku..pening ngan assingment lg..dah la kena blaja sendiri, wat research sendiri..kita? buku dah ad, doktor msuk, kita nganga ja...terima sejibik2 doc ckp..blek, mkn kat mat'am, pas2, lepak2, fbooking, serojala...setanla~ gi fatalla la..haha...x ke kita ni sebenarnya bnyak msa?

haha..sja ja nk merepek2. tetiba plak..
teringat seorang hamba allah ni ckp,

"mau ak terjun bangunan cmni tau klu setiap mggu quiz"

tu plajar UM medik..kita?
kuiz setiap mggu jgak, tp, kita buat maen2..(ditujukan pada diri yang ska gamble dlm mnjwb)
huhu..jd, even though kita bzy menggila skung ngan FDT, jgnla lpakan ilmu medik tercinta..kengkwn kat umah tu, rajin2kanlah tgur kengkwn kita yang kita tgk cm menggila dia ngadap lappy..x pun yang asyik main DOTA ke..maen buleh, study pun mesti buleh~


ak sja post mende2 ni kt blog..supaya ak sdar sket x lama dah nk mid term..
kesedaran ak mula timbul time ak ternganga menjwab soklan vitamin..haha, mkn vitamin tau, tp, faedahnya, ak blur thap gaban..

jadi, nak serulah pd semua kengkwn g A, klu nmpak kengkwn kita ralik melakukan perkara2 lar'a, tgurkanlah..espacially, korang tegurlah ak klu nmpak ak maen sgt dlm klass tu..huhu..^_^
marilah kita sesama MUMTAZ thun ni..

kita wat rekord nak? suma geng GROUP A, MUMTAZ belaka2..mesti bestkan?
ckup stakat ni ak merepek..ak nk g makan kerepek plak..segala yg baek dtg dari Allah, yang buruk datang dari ak sendiri..wallahu a'lam~

Posted by icchan Sunday, January 16, 2011

7 comments

  1. ubye Says:
  2. aku x p gamaah hari neh sbb demam k..bkn aku men dota..harap maklum..(dtg la ramai2 uma akuu..bawak buah tgn..)hehehe

     
  3. icchan Says:
  4. haha..siannyer..meh sni..ak kasik ubat kat ang..g syaima, konfem2 kena cucuk~

     
  5. dz Says:
  6. bgus nuzul.. teruskn usaha.. hehe.. FDT tue ape??

     
  7. areu_peace Says:
  8. Nuzul terasala...hahaha..
    Nuzul mmg bgus..bru taw ke..

     
  9. thanks nuzul ;)

     
  10. icchan Says:
  11. hurmm...FDT tu means Family Day Tanta..
    ak harap suma tegur menegur, jgn biarkan kita suma terjun lubuk kegagalan..

     
  12. dz Says:
  13. hehe.. bgus tuk penulisan die laa.. nnt kembg plak nuzul..

     

Post a Comment

Follow by Email

COMRADES

Popular Posts